Testamenttilahjoitus vie lähetystyötä eteenpäin

Avainmedia medialähetysjärjestö on saanut historiansa aikana jälkisäädöksiä lähetystyön ystäviltä. He ovat halunneet, että heidän varansa tai osa niistä hyödyttää Jumalan valtakunnan työtä vielä heidän poisnukkumisensa jälkeenkin.

Me Avainmedialla uskomme, että nämä jälkisäädökset ovat olleet tärkeä päätös uskovien elämässä. He ovat Jumalan edessä rukouksessa päättäneet viimeisestä tahdostaan.

Siksi me suhtaudumme hyvin vakavasti jokaisen testamentin ehtoihin. Varat käytetään juuri siihen työhön, mihin ne on osoitettu.

Saimme esimerkiksi jokin aika sitten jälkisäädöksen, jonka uskova sisar oli laatinut kymmeniä vuosia sitten. Hän halusi varansa menevän Viron työhön. Maailmantilanne on testamentin laatimisen jälkeen muuttunut eikä Viro enää ole osa Neuvostoliittoa vaan itsenäinen valtio, mutta silti lahjoittajan tahto on ehdoton.

Vaikka Avainmedialla ei tällä hetkellä ollut juurikaan työtä Viron suuntaan, koimme tärkeäksi kunnioittaa vainajan viimeistä tahtoa.

Otimme yhteyttä Viron Raamattuseuraan ja osoitimme heille osan testamenttivaroista. Saimme iloksemme todeta, että ne menivät todella tarpeeseen.

Loput testamenttivaroista päätimme osoittaa Viron helluntaikirkolle sen evankelioimistyöhön. Samalla saimme lämmitellä suhteita veljeskansamme sisarkirkkoon.

Uskomme, että tässä asiassa ei vain siirretty tiettyjä varoja tiettyyn kohteeseen, vaan siitä syntyy uutta yhteistyötä, joka vie Jumalan valtakuntaa eteenpäin.

Kiitämme jokaista, joka on elinaikanaan lahjoittanut asunnon, kesämökin tai muuta vastaavaa, ja kunnioitamme niiden muistoa, jotka ovat tehneet saman testamenttinsa kautta.