Loading...

Hamasin poika – Suomi

Tuotetunnus (SKU): 543292 Osasto: Avainsana tuotteelle

Alkuperäinen hinta oli: 20,00 €.Nykyinen hinta on: 10,00 €.

Varasto loppu

Loading...

Järisyttävä tositarina Hamas-järjestön aktivistilta, joka hylkäsi väkivallan tien – ja vaarantaa nyt elämänsä paljastaakseen tarkasti varjellut salat ja näyttääkseen maailmalle tien rauhaan.

Pikkupojasta lähtien Mosab Hassan Yousefilla on ollut sisäpiirin tietoa palestiinalaisesta terroristijärjestöstä Hamasista. Järjestön perustajiin lukeutuvan sheikki Hassan Yousefin esikoispoikana nuori Mosab avusti vuosien ajan isäänsä ja valmistautui seuraamaan häen askelissaan. Mutta kaikki alkoi muuttua, kun hän kiinnostui sellaisesta opettajasta, jonka mukaan tulee rakastaa vihollistaan ja antaa heille anteeksi. Sen jälkeen hänen oli vaikea jatkaa kostonierrettä, ja hän vaihtoi elämänsä suunnan.

Hamasin poika -kirjassa Mosab paljastaa uutta tietoa maailman vaarallisimpiin kuuluvasta terroristijärjestöstä ja kertoo totuuden omasta salaisesta roolistaan, tuskallisesta erosta kodistaan ja kotimaastaan, rohkeista valinnoistaan ja uskostaan siihen, että vihollisen rakastaminen on ainoa tie rauhaan Lähi-Idässä.

ISBN 978-951-646-050-7

Paino 281 g (gramma)
Kieli

Suomi

Tuoteryhmä

Kirja

Tuotenumero

543292